BRIDGESTONE PRÆSENTERER BATTLAX SPORT TOURING T32 OG T32GT MOTORCYKELDÆK SOM SÆTTER NYE STANDARDER I

Battlax Sport Touring T32 introducerer “Pulse Groove” mønsterteknologi for forbedrede vådvejsegenskaber.

Bridgestone Battlax Sport Touring T32 giver 7% kortere bremseafstand  og hele 13% større kontaktflade i forhold til forgængeren.

Et decideret GT line-up til mellem- og tungere motorcykler, som har samme forbedrede vådvejsegenskaber, samt op til 10% forbedret slidstyrke i forhold til forgængeren.

Bridgestone præsenterer idag en ny standard i motorcykel touringsegmentet med det nye  Battlax Sport Touring T32. Sammen med det deciderede T32GT line-up til mellem og tungere motorcykler, giver Bridgestone T32 alt, hvad du behøver af performance, tillid og kontaktfølelse under alle vejrforhold.

Next-generation vådvejsegenskaber

Een af Battlax Sport Touring T32 iøjnefaldende fordele er, dens forbedrede vådvejsegenskaber i forhold til forgængeren, Battlax Sport Touring T31. Dette skyldtes flere nye, innovative teknikker i dækkets design og gummiblandings-teknologi.

Bridgestone T32 benytter sig af det nyudviklede ”Pulse Groove” mønster teknologi, hvilket er skiftende former mønsterbredde med små centrerede ”afvisere” for at øge hastigheden på vandflow’et, så dræningseffekten forøges, sammenlignet med et traditionelt mønster, med lige drænkanaler. Dette giver øget vejgreb og forbedrer dræningseffekten – selv under krævende forhold.

Foruden introduktion af Bridgestones “Pulse Groove” mønsterteknologi og øget vejgreb i vådt føre, så er mønsterdesignet optimeret på Battlax Sport Touring T32. Øget mønsterandel i dækket sammen med reviderede vinkler på mønsteret/positionering, samt øget mønsterstivhed, giver en øget kontaktflade på 13% i forhold til forgængeren T31. Udviklingsmålet har været øget vejgreb gennem øget kontaktflade, men samtidigt bibeholde Bridgestones neutrale og liniære køreegenskaber.

Bridgesstone T32 giver en 7% kortere bremselængde end forgængeren på våd vej, uden at gå på kompromis med slidstyrken/kilometerydelsen.

De tekniske opdateringer på Battlax Sport Touring T32 er ikke kun på det ydre. Der er også lagt mange timer i karkassekonstruktion og gummiblandings-kombinationer for at kunne give T32 uovertruffen performance i både vådt og tørt føre, og samtidig bibeholde højfarts- og kurvestabiliten.

Et decideret GT line-up

Til mellem og tunge touringmotorcykler tilbyder Bridgestone et decideret T32GT line-up, hvor konstruktionen er optimeret til disse motorcykler.

The GT version har samme nyudviklede “Pulse Groove” mønsterteknologi, mønsterdesign og øget kontaktflade som standard T32, men øget kilometerydelse på 10% over forgængeren T31GT.

Mærkbar forbedret vejgreb under krævende forhold

Bridgestone Battlax Sport Touring T32 og T32GT vil være tilgængeligt i begyndelsen af 2021 i alle relevante størrelser til Sport Touring segmentet.

Se hele programmet og flere detaljer lige her: https://bridgestonemx.dk/shop/38-battlax-t32–t32gt/

Similar Posts