Nyhed 2022: Battlecross X31

Oprettet d.

Nyhed 2022: Battlecross X31

 

Bridgestone Battlecross X31 motocross – next level grip i skiftende terræn

Det nye Battlecross X31 motocross-dæk fra Bridgestone er udviklet med målrettede teknologier, der har hævet barren til next level grip. Og det kan måles på omgangstiden!

Bridgestone står klar til at lancere sit nyeste motocross-dæk, Bridgestone Battlecross X31. Dækket, der er udviklet og konstrueret ved hjælp af de nyeste Bridgestone-teknologier, øger hastigheden og giver dig fantastisk kraftoverførsel og grip kombineret med øget stabilitet og anvendelsesområde. Kort sagt: hurtigere omgangstider!
 

Next level grip og forbedret køreoplevelse med Castle Block-teknologi
Med sin Castle Block-teknologi har Bridgestone kort fortalt lavet en blok inde i blokken på fordækkets skulderblokke og på alle blokke på bagdækket. Den ekstra blok giver en ekstra kanteffekt, som forbedrer trækkraften og giver bedre kraftoverførsel på forskellige typer underlag og typer terræn.

Kontakttrykket bliver øget med Castle Block-teknologien, så du får en fast kontaktfølelse på smattede overflader. Du får forbedret grip og bedre greb i sving, og dækket beholder de samme egenskaber hele løbet igennem - selv på skiftende underlag.

Sikker og stabil landing efter hop – uden spin
På det nye Battlecross X31 har Bridgestone også arbejdet med mønsterdesignet.

Den asymmetriske opdeling af mønsteret forbedrer dækkets kraftoverførsel. Samtidig er det via et design med færre mønsterblokke lykkedes Bridgestone at forhindre, at mønsteret pakker. Dækkets selvrensende effekt øges, og du holder din fantastiske omgangstid – uanset overflade.

Deformationszonen i midten af dækket er blevet revideret. Det giver større kontaktflade, øget stabilitet og grip, og minimerer spin. Især ved landing efter hop mærker du tydeligt dækkets øgede kontaktflade og grip i form af en sikker og stabil landing, uden spin.

Battlecross X31 er dækket, der aldrig føles gammelt
Tilfredsstillelsen ved at køre på nye dæk overgås ikke af ret meget andet. Men økonomien som showstopper for hyppige dækskift er nok noget, de fleste af os nikker genkendende til.

Men også her kan du vejre morgenluft med det nye Battlecross X31. Dækket giver dig simpelthen oplevelsen af at køre på nye dæk gennem hele dækkets levetid. Battlecross X31 har en indstøbt kølefinne på dæksiden. Kølefinnen skaber luftturbulens, der køler dækket og øger dets modstandskraft mod profilafrivninger på grund af overophedning, så dækket beholder sine egenskaber og giver ensartet performance gennem hele dækkets levetid.

Med Battlecross X31 er det med andre ord slut med fornemmelsen af, at du er i gang med at trække sæsonens sidste kilometer ud af et par gamle, slidte sutter.

På markedet i første kvartal 2022

Bridgestones nyeste motocross-dæk fås i seks størrelser og vil være på markedet i første kvartal af 2022.

Se alle detaljer download vores udførlige beskrivelse her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar