Bid dig fast med de nyeste enduro-dæk Battlecross E50 Extreme!

Oprettet d.

Bid dig fast med de nyeste enduro-dæk Battlecross E50 Extreme!

Er du klar til at nye udfordringer?

Bid dig fast gennem mudder og vandløb, over grus, klipper og trærødder med de nyeste enduro-dæk Battlecross E50 Extreme fra Bridgestone – en videreudvikling af forgængeren Battlecross E50.

Landdistance motocross gennem nådesløse og ekstreme omgivelser som skov, markarealer og kuperede grusgrave.

Enduro stiller hårde krav til kører, motorcykel – og ikke mindst dækkene, der skal kunne klare mosten og bide sig fast i skarpe, fedtede og ujævne underlag!

 

Verdens største dækproducent Bridgestone har også en lang historie med udvikling og produktion af motocross dæk. Derfor har Bridgestone bygget Battlecross E50 Extreme. Det er en videreudvikling af det populære Battlecross E50-dæk, som blev lanceret i 2019 – for den teknologiske udvikling går stærkt, når det er marginalerne, der tæller når det går løs i sporet.

 

Se mere om Bridgestonemx Enduro dæk og priser her: https://bridgestonemx.dk/shop/9-battlecross-enduro/

 

Find din nærmeste forhandler her: https://bridgestonemx.dk/find-din-bridgestonemxdk-forhandler/

 

Bider sig fast, hvor der ikke er meget at bide i ...
Sammenlignet med sin stærke forgænger, så er Battlecross E50 Extreme videreudviklet til at opnå endnu bedre greb i underlaget, bl.a. ved at ændre karkassens opbygning.  Det betyder, at Extreme-dækket bider særligt godt, også i underlag hvor der ikke er meget at bide i, som fx store sten eller trærødder.

E50 Extreme benytter en blød gummiblanding i det nyudviklede mønster til at opnå kraftfuldt greb og samtidig stabilitet, som kræves ved hård enduro konkurrenceløb.Find Battlecross E50 Extreme hos din MC-forhandler i bagdæk-størrelse 140/80-18 70M NHS (Not for Highway Service – ikke til kørsel på offentlig vej).


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar